Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
14.01.2015

Прокуратура Донецької області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо обстрілу бойовиками міста Авдіївки

Сьогодні, близько 11 год ранку бойовики терористичної організації «ДНР» нанесли масований удар з важкої артилерії по житловому кварталу міста Авдіївка Донецької області.

Терористи у черговий раз використали зброю проти мирного населення Донецької області. На думку прокурора області, метою цього злочину є залякування мирного населення та провокаційні закиди до української сторони у подальшому.

На даний час відомо, що осколкові поранення отримав чоловік 1955 року народження. Дані про постраждалих уточнюються.

Снаряди від зброї знищення потрапили до загальноосвітньої школи №3 у місті Авдіївка, професійно-технічного училища №43, до будинку пристарілих та до приватної будівлі місцевих мешканців.

Наразі інформація постійно уточнюється, оскільки обстріл міста з важкої артилерії триває. Це зараз унеможливлює проведення необхідного огляду місця злочину.

За фактом нападу терористів «ДНР» на місто Авдіївка розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт).

Прокуратура Донецької області здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у вказаному кримінальному провадженні.



Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2531