Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.03.2015

Оголошено у розшук ще одного підозрюваного у масових заворушеннях у Констянтинівці

24-річний місцевий мешканець міста Констянтинівка Донецької області обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст. 294 (масові заворушення) КК України.

Встановлено, що він брав активну участь у заворушеннях, які відбувалися в місті Костянтинівка 16 березня, що супроводжувалося насильством над військовослужбовцем та погромами автомобіля ЗСУ. Проте, на даний час затримати чоловіка не вдалося, у зв’язку з його виїздом за межі міста.

За клопотанням прокуратури Донецької області Краматорський міський суд надав дозвіл на затримання підозрюваного з метою його приводу та подальшого арешту. Також винесено постанову про оголошення його у розшук.

Нагадаємо, раніше суд заарештував чотирьох активних учасників заворушень у місті Костянтинівка. Троє чоловіків обґрунтовано підозрюються у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 1 ст. 294 КК України (масові заворушення) та ч. 1 ст. 186 (грабіж), ще один – за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). П’ятого учасника суд залишив під домашнім арештом.

На теперішній час слідчо-оперативним шляхом встановлюються та відпрацьовуються інші особи, які приймали участь у масових заворушеннях, з метою виявлення їх організаторів та інших активних учасників.

Процесуальне керівництво досудових розслідувань здійснює прокуратура Донецької області. Хід розслідування проваджень перебуває на особистому контролі в.о. прокурора Донецької області Олександра Лівочки.

Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3234