Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.04.2015

За втручання прокуратури Донеччини державі повернуто нежитлові приміщення вартістю майже 5 млн грн

За позовом прокурора Володарського району Донецької області державі повернуто нежитлові приміщення загальною площею понад 360 кв м та вартістю майже 5 млн грн.

Встановлено, що у 2013 році між Регіональним відділенням Фонду державного майна України по м. Києву та Асоціацією по розведенню та скачках чистокровних верхових коней «Жокей-клуб «Україна» було укладено договір на оренду нежитлових приміщень, площею 366,40 кв м.
Проте, в порушення умов договору, недобросовісний користувач не сплачував орендну плату, в результаті чого виникла заборгованість у розмірі понад 850 тис грн.

На даний час позов прокурора задоволено у повному обсязі. Асоціацію по розведенню та скачках чистокровних верхових коней «Жокей-клуб» Україна» зобов’язано звільнити та повернути зазначені нежитлові приміщення.

Окрім цього, прокуратурою Володарського району Донецької області заявлено 2 позови щодо стягнення вказаної заборгованості за оренду приміщень, один з яких задоволено на суму понад 200 тис грн, другий перебуває на розгляді суду.



Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3608