Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.04.2015

Представлено прокурора Краматорська

Наказом Генерального прокурора України на посаду прокурора Краматорська призначено старшого радника юстиції - Біжко Сергія Віталійовича.

Під час представлення колективу прокуратури Краматорська нового керівника прокурор Донецької області Андрій Любович зазначив, що перед органами прокуратури сьогодні стоїть багато завдань по зміцненню законності та правопорядку в регіоні.

За словами прокурора Донеччини, новий очільник прокуратури міста Краматорська має чималий досвід прокурорської діяльності, а отже зорієнтує роботу відомства на посилення заходів щодо протидії злочинності.

В свою чергу, Сергій Біжко запевнив обласне керівництво у тому, що прокуратурою Краматорська будуть вжиті усі необхідні заходи для забезпечення у місті верховенства права та спокою громадян.

Довідково: Сергій Біжко народився у 1976 році у м. Дніпропетровську. Роботу в органах прокуратури розпочав у 1998 році. Працював на посадах: слідчого прокуратури Самарського району м. Дніпропетровська; помічника прокурора м. Дніпропетровська; заступника прокурора районних прокуратур м. Дніпропетровська, начальника відділу нагляду за додержанням законів органами податкової міліції прокуратури Дніпропетровської області; прокурора відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування органами внутрішніх справ прокуратури Дніпропетровської області.


Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3508