Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.05.2015

На Донеччині розпочато перевірки на виконання закону «Про очищення влади»

Згідно наказу прокурора Донецької області з 18 травня 2015 року у прокуратурі Донецької області розпочались перевірки посадових і службових осіб щодо достовірності відомостей про застосування заборон, передбачених Законом України «Про очищення влади».

Перевірки проводяться у декілька етапів у період з 18 травня по 12 жовтня поточного року стосовно старших прокурорів, прокурорів прокуратур, а також державних службовців:
– Добропільської та Мар’їнської міжрайонних, м.Краматорська, Олександрівського району;
– Артемівської міжрайонної, Амвросіївського, Волноваського, Володарського, Великоновосілківського районів, Микитівського та Центрально-міського районів м. Горлівки, м. Дзержинська;
– м. Маріуполя та його Жовтневого, Іллічівського, Орджонікідзевського та Приморського районів;
– Костянтинівської та Ясинуватської міжрайонних, м. Макіївки та його Гірницького, Центрально-міського, Кіровського та Советського районів, Перщотравневого району, міст Сніжне та Тореза;
– м. Донецька та його районів, міст Дружківки та Димитрово, Кіровського та Красноармійської міжрайонних;
– Слов’янської міжрайонної прокуратури та державних службовців апарату прокуратури Донецької області та міськрайпрокуратур.

Відповідно до Закону України «Про очищення влади» особи, які не подали відповідні заяви з пакетом документів, підлягають звільненню із займаних посад та органів прокуратури Донецької області.


Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2614