Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.06.2015

У Маріуполі під час обшуку у міліціонера вилучено понад 1 кг амфетаміну (Оновлено+фото)

Представниками прокуратури Донецької області, Управління внутрішньої безпеки спільно з УСБУ області під час обшуку у працівника відділу карного розшуку Маріупольського МУ ГУМВС України в Донецькій області вилучено понад 1 кг наркотичної речовини - амфетаміну та грошові кошти у сумі 110 тис грн.
В результаті слідчих дій також встановлено, що розповсюдженням наркотиків як на території міста, так і за його межами міліціонер займався разом з поплічником – колишнім правоохоронцем.

При проведенні обшуків у володінні вказаних осіб знайдено ще близько 300 грамів амфетаміну, а також пістолет «Макарова», який, за попередніми даними, раніше був викрадений в одному з райвідділів області.

На даний час за клопотанням прокуратури Донецької області обом правопорушникам обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) їм загрожує від 9 до 12 років позбавлення волі.

Нагадаємо, інформацію про те, що окремі працівники міліції ГУМВС України в Донецькій області займаються реалізацією наркотичних засобів на території м. Маріуполя правоохоронці отримали у лютому поточного року.

28 травня 2015 року за участю представників прокуратури Донецької області, СБУ та УВБ було здійснено оперативну закупівлю наркотичних засобів у міліціонера. Під час отримання грошей та передачі правоохоронцем наркотичної речовини його було затримано.


Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2933