Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2015

У Маріуполі представлено нового прокурора

Прокурор Донецької області Андрій Любович представив колективу прокурора м. Маріуполя - старшого радника юстиції Сергія Перхуна.

У заході взяли участь керівники силових структур та органів влади.

У виступі прокурор Донецької області відзначив Сергія Перхуна як високопрофесійного керівника з багаторічним досвідом роботи на різних посадах в органах прокуратури.

Андрій Любович підкреслив, що основними пріоритетами у роботі прокуратури сьогодні є боротьба з корупцією та протидія злочинам проти національної безпеки країни.
«Впевнений, що Сергій Перхун зможе об’єднати роботу усіх правоохоронних органів міста для забезпечення законності та правопорядку у Маріуполі», - підкреслив Андрій Любович.

У свою чергу Сергій Перхун, запевнив, що усі його зусилля будуть спрямовані на повернення довіри громадян до ефективної роботи прокуратури та виконання поставлених перед ним завдань.

«Я розумію, що очолив прокуратуру міста Маріуполя не в найлегший час, але гарантую, що разом із колективом ми зможемо налагодити плідну роботу»,- запевнив прокурор м. Маріуполя Сергій Перхун.

Довідково:

Сергій Перхун народився у 1977 році у місті Харкові.

Вищу юридичну освіту отримав у Національній юридичній академії України імені Ярослава Мудрого.

Роботу в органах прокуратури розпочав у 1999 році на посаді слідчого прокуратури Саксаганського району м. Кривий Ріг.
З 2000 по 2002 роки – старший слідчий прокуратури м. Кривий Ріг.
З 2002 по 2007 роки - працював старшим слідчим та слідчим в особливо важливих справах слідчого управління прокуратури Дніпропетровської області.
У 2007-2011 роках обіймав посади старшого слідчого, слідчого в особливо важливих справах та заступника прокурора м. Кривий Ріг.
З 2011 по 2014 роки займав керівні посади у прокуратурі Дніпропетровської області.
У 2014-2015 роках працював заступником начальника слідчого відділу та начальником управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, та процесуального керівництва прокуратури міста Києва.
Наказом Генерального прокурора України від 4 червня 2015 року призначений прокурором міста Маріуполя.



Прес-служба прокуратури м. Маріуполя

кількість переглядів: 3576