Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2015

У Маріуполі припинено діяльність фальшивомонетників

Прокуратурою Донецької області спільно зі співробітниками ГУМВС України в Донецькій області припинено незаконну діяльність осіб, які займались виготовленням та збутом підробленої національної валюти України у вигляді банкнот номіналом 200 гривень. 
 
Встановлено, що троє місцевих мешканців організували виробництво та збут підробленої національної валюти України у вигляді банкнот на території м. Маріуполя. 
 
Під час обшуків за місцем проживання вказаних осіб правоохоронцями виявлено підроблені банкноти національної валюти України та знаряддя для їх виготовлення. Усього вилучено близько 12 тисяч фальшивих грошей.
 
За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст. 199 КК України (виготовлення, зберігання та збут підробленої національної валюти України у виді банкнот вчиненні за попередньою змовою групою осіб). Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює прокуратура Донецької області. 
 
На даний час правопорушників затримано в порядку 208 КПК України. У найближчий час їм буде оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення та обрано запобіжний захід.
 
Слідство триває.
 
 
                                                                                                         
                                                                                           Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3267