Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.08.2015

У Дзержинську за скоєння злочину затримані двоє міліціонерів батальону "Миротворець"

Слідчий відділ прокуратури Донецької області розслідує кримінальне провадження стосовно працівників міліції за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 289 незаконне заволодіня транспортним засобом скоєне групою осіб) КК України.
 
Встановлено, що 22.07.2015 у селищі Олександро-Шультіно Костянтинівського району Донецької області невідомі особи у камуфляжній військовій формі застосувавши насильство та погрожуючи автоматичною вогнепальною зброєю заволоділи автомобілем місцевого мешканця, а також документами на транспортний засіб, його мобільним телефоном та грошовими коштами у розмірі 900 гривень.
 
10.08.2015 слідчими прокуратури Донецької області спільно із ДВБ МВС України проведено обшук за місцем дислокації батальону патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець» у місті Дзержинську Донецької області, під час якого вилучено викрадений автомобіль, документи, телефон потерпілого, а також  автоматичну стрілецьку зброю, яка застосовувалася для вчинення злочину.
 
За підозрою у вчиненні вказаного злочину в порядку ст. 208 КПК України затримано заступника командиру роти та міліціонера роти батальону патрульної служби міліції особливого призначення «Миротворець». 
 
Наразі продовжуються слідчі дії та вирішується питання про повідомлення про підозру міліціонерам у скоєнні кримінального правопорушення, а також обрання запобіжного заходу.
 
 Досудове розслідування триває. Міліціонерам загрожує до 12 років позбавлення волі.
 
                                                                              Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2746