Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.08.2015

Прокуратура Донеччини кваліфікувала обстріл Дзержинська як теракт

14 серпня близько 18 години бойовики терористичної організації «ДНР» розпочали масований обстріл житлових кварталів Дзержинська та прилеглих населених пунктів Артемово та Новгородське Донецької області.
 
В наслідок артилерійського обстрілу, на території господарських будівель ліквідованої шахти у м. Артемово, загинуло двоє мирних чоловіків.  
 
Крім того, у результаті обстрілів, здійснених терористами, поранення отримали жінки 1949 та 1976 років народження. Зазнали руйнувань житлові будинки, внаслідок обстрілу виникла пожежа на території ліквідованої шахти Артема та пошкоджено господарські приміщення.
 
Відкривали вогонь з важкої артилерії бойовики і по с.Андріївка Волноваського району. Там, осколкові поранення отримали 5 мирних мешканців.
 
Також під вогнем опинилось с.Сладкоє Мар’їнського району, осколкові поранення отримали чоловіки 1974 та 1982 років народження.
 
Дані щодо руйнувань та постраждалих уточнюються.
 
Прокуратура Донецької області здійснює процесуальне керівництво, у кримінальних провадженнях розпочатих за ч. 3 ст. 258 Кримінального кодексу України (терористичний акт). 
 
Хід досудового розслідування перебуває на особистому контролі прокурора області.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2597