Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.10.2015

У Маріуполі судитимуть жінку, яка замовила вбивство дівчини свого колишнього чоловіка

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування кримінального провадження стосовно жінки, яка замовила вбивство.
 
Слідством встановлено, що 51-річна громадянка Російської Федерації, яка мешкає у м. Маріуполі Донецької області, замовила умисне вбивство вагітної дівчини свого колишнього чоловіка. Таким чином ображена жінка намагалась помститись розлучниці.
 
Обвинувачувана звернулась до свого знайомого з проханням знайти людину, яка погодиться скоїти вбивство. Людське життя вона оцінила лише в 1 тис доларів США. Проте, чоловік вирішив звернутися до міліції. В свою чергу правоохоронцями було прийнято рішення сфабрикувати вбивство. В ролі виконавця злочину виступив оперативний працівник міліції. Він зустрівся з замовницею вбивства, отримав передплату у вигляді золотої прикраси та пообіцяв надати фото, підтверджуючі виконану «роботу».
 
Правоохоронці сфабрикували вбивство жінки та зробили фіктивні фото.
 
7 серпня замовницю вбивства було затримано під час передачі другої частини винагороди та фото-доказів «скоєного» вбивства
.
На даний час обвинувальний акт щодо скоєння злочинів, передбачених ч.1ст. 14 (готування до злочину), ч.3 ст.27 (організатор злочину) та ч.2 ст. 115 (умисне вбивство вагітної жінки на замовлення) КК України прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті.
 
Жінці загрожує довічне позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2356