Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
28.10.2015

Прокуратура Донецької області у Апеляційному суді вимагає збільшити розмір застави для заступника генерального директора ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська»

Слідчий відділ прокуратури Донецької області розслідує кримінальне провадження стосовно заступника генерального директора ДП «Вугільна компанія «Краснолиманська», який обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.
 
27 жовтня Краматорський міський суд задовольнив клопотання прокуратури Донецької області та обрав посадовцю запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб.
 
Зважаючи на те, що посадовець підозрюється у вчиненні особливо тяжких злочинів, судом призначено заставу у вигляді 1 млн 378 тис грн, проте прокуратура не погоджується з вказаним розміром застави, вважаючи таку суму занадто малою.
 
Враховуючи вказаний факт наразі прокуратурою Донецької області внесено клопотання до Апеляційного суду Донецької області з вимогою збільшити розмір застави для підозрюваного.
 
Досудове розслідування триває. Заступнику генерального директора держпідприємства загрожує до 12 років позбавлення волі.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2808