Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.11.2015

На Донеччині встановлюються обставини вбивства військовослужбовця

Красноармійська міжрайонна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом вбивства військовослужбовця.
 
Встановлено, що 53-річний військовослужбовець Збройних сил України 19 листопада поточного року самовільно залишив розташування своєї бригади, що дислокується у с. Красне Красноармійського району Донецької області. В цей же день військовослужбовець познайомився з місцевим мешканцем, який запросив його додому.
В подальшому, протягом кількох днів військовий проживав у свого нового знайомого разом з ним та його пасинком. Під час  вживання спиртних напоїв між чоловіками виникла сварка, в результаті якої військовослужбовця задушили, а тіло викинули  у колодязь на території покинутого домоволодіння.
 
На теперішній час за даним фактом відкрито кримінальне провадження за попередньою правовою кваліфікацією за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Проводяться першочергові слідчі дії направлені на встановлення осіб, причетних до вбивства військового, а також можливих свідків злочину.
 
Досудове розслідування триває.  
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2698