Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.02.2016

За виготовлення та збут наркотичних засобів на Донеччині судитимуть п’ятьох членів ОЗГ

Прокуратурою Донецької області до Добропільського міськрайонного суду направлено обвинувальний акт стосовно організованої злочинної групи за ч. 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч.3 ст. 311 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів) КК України.
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що раніше судимий 39-річний чоловік створив та очолив організовану злочинну групу, до якої долучив дружину та трьох товаришів. Тільки один з членів ОЗГ раніше не притягувався  до кримінальної відповідальності.
Зловмисники з метою отримання прибутку зберігали та збували прекурсори (опій ацетильований) з метою їх використання для виготовлення наркотичних засобів на території  Добропільського району Донецької області.
 
Слідством встановлено 8 епізодів злочинної діяльності вказаних осіб, кожному повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Їм загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
 
 
  Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2459