Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.03.2016

За клопотанням прокуратури Донецької області суд заарештував посадову особу Державної міграційної служби, яку було викрито на отриманні хабара

Краматорський міський суд повністю підтримав позицію прокуратури Донецької області та залишив за ґратами завідувача сектору централізованого оформлення документів № 2 Головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).
 
Рішенням суду посадовій особі обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці з альтернативою внесення застави у розмірі 80 мінімальних заробітних плат, тобто 105520 грн.
 
Наразі підозрювана перебуває У Артемівському СІЗО.
 
Нагадаємо,  посадову особу Головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області було затримано 1 березня у м. Маріуполі під час отримання 10200 гривень від представника однієї із туристичних фірм міста Маріуполя за сприяння у видачі 18 паспортів поза загальною чергою, без присутності особи та подання нею повного пакету документів для оформлення паспорта для виїзду за кордон.
 
Встановлено, що посадовець регулярно отримувала неправомірну вигоду від фізичних осіб та представників туристичних фірм м.Маріуполя за виготовлення паспортів для виїзду за кордон, в тому числі особам, які залишилися на тимчасово окупованій території Донецької області та не бажають самостійно звернутися до відповідних установ з вказаною метою, бо можуть бути затриманими правоохоронними органами України за підтримку терористів так званої «ДНР».
 
Жінці загрожує до 10 років позбавлення волі.
 
 Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2854