Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.04.2016

У Слов’янську на «гарячому» затримано поліцейського, який розповсюджував наркотики (ФОТО)

Слідчим управлінням прокуратури Донецької області за матеріалами Управління СБУ в Донецькій області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно працівника Слов’янського відділу поліції головного управління Національної поліції в Донецькій області за фактом розповсюдження наркотичного засобу місцевим жителям.
 
Встановлено, що працівник поліції за місцем свого проживання у приватному секторі міста Слов’янська налагодив постійний збут наркотичних засобів місцевим жителям.
 
Сьогодні, 5 квітня, під час чергового збуту канабісу поліцейського було затримано. У нього вилучені незаконно отримані грошові кошти в сумі 1200 грн за черговий реалізований наркотичний засіб, а також інші наркотики, підготовлені для реалізації. Окрім цього, в ході обшуку домоволодіння правоохоронця виявлені саджанці рослин візуально схожі на коноплю, їх також вилучено та спрямовано на проведення експертизи.
 
Слідчо-оперативним шляхом прокуратурою зафіксовано декілька епізодів протиправної діяльності із збуту наркотичних засобів.
 
На даний час правоохоронця затримано у порядку ст.208 КПК України, вирішується питання щодо оголошення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів) та обрання запобіжного заходу.
 
Крім того, прокуратурою встановлюються канали постачання правоохоронцю наркотичних засобів. Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3249