Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.04.2016

У Краматорську на отриманні хабара у розмірі 75 тис грн викрито поліцейського (ФОТО)

Першим слідчим відділом слідчого управління прокуратури Донецької області проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вимагання співробітником правоохоронного органу неправомірної вигоди.
 
Проведеним розслідуванням встановлено, що співробітник Управління захисту економіки в Донецькій області Департаменту захисту економіки Національної поліції вимагав у підприємця неправомірну вигоду у розмірі 3 000 доларів США за сприяння у вирішенні питання про закриття кримінального провадження, яке розпочато за фактом порушень громадянином проведення тендерних закупівель з постачання продуктів харчування в дошкільні заклади Управління освіти Краматорської міської ради.
Сьогодні, 19 квітня, слідчими прокуратури області спільно із співробітниками СБУ під час отримання грошових коштів у сумі 75 000 гривень працівника поліції викрито та  затримано.
Невідкладні слідчі дії тривають.
На даний час вирішується питання про оголошення про підозру співробітнику поліції у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди посадовою особою) та обрання запобіжного заходу.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3472