Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.04.2016

Завдяки принциповій позиції прокуратури у Краматорську заарештовано обвинувачуваного в умисному вбивстві

Краматорським міським судом задоволено клопотання про зміну запобіжного заходу чоловіку, якого судять за умисне вбивство.
 
В ході судових слухань встановлено, що у жовтні 2015 року 37-річний мешканець м. Краматорська прийшов в гості до знайомої жінки. Під час вживання спиртних напоїв між ними виникла сварка і гість кілька разів вдарив хазяйку кулаком в обличчя, а коли вона впала – спричинив два ножових поранення в область голови та грудної клітини.
 
Від отриманих тяжких поранень жінка загинула на місці. Чоловіку було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення за ч.1 ст. 115 КК України (умисне вбивство) та заарештовано.
 
15 квітня поточного року, під час судових слухань, двоє зі свідків злочину заявили суду про погрози на їхню адресу з боку обвинувачуваного, проте судом було змінено йому запобіжний захід з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт.
 
19 квітня обвинувачений у стані алкогольного сп’яніння прийшов до оселі одного зі свідків та, намагаючись вибити двері дома, де той знаходився зі своєю сім’єю, погрожував вбити його та другого свідка. 
 
З огляду на те, що обвинувачуваний порушував домашній арешт та продовжував вчиняти кримінальні правопорушення, погрожував вбивством свідкам, Краматорська місцева прокуратурою наполягла на зміні судом чоловікові запобіжного заходу на тримання під вартою.
 
29 квітня, завдяки принциповій позиції прокуратури, клопотання про зміну запобіжного заходу обвинувачуваному судом задоволено, чоловіка взято під варту.
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2400