Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
11.05.2016

На Донеччині за скоєння розбійного нападу судитимуть добровольців та патрульного із полку особливого призначення «Дніпро-1»

Прокуратурою Донецької області закінчено досудове розслідування і направлено до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ч.3 ст. 357 (незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом) КК України відносно капрала поліції та ще двох волонтерів - добровольців патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1»  ГУНП в Дніпропетровській області, які були відправлені до зони проведення АТО для забезпечення безпеки та порядку.
 
Досудовим розслідуванням здобуто достатньо доказів того, що троє чоловіків 20 січня поточного року, одягнені у камуфляжну форму з шевронами у вигляді державного прапору України, увірвались до одного із житлових будинків у м. Авдіївка.
 
Погрожуючи вогнепальною зброєю та здійснивши кілька пострілів у стелю,  вдаривши власника будинку зброєю по голові, вони заволоділи комп’ютерною технікою та паспортом власника будинку, після чого втекли з місця скоєння злочину.
 
Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам, правоохоронці затримали трьох осіб, які підозрюються у вчиненні даного кримінального правопорушення.
 
Наразі обвинувальний акт прокуратурою Донецької області скеровано до суду для розгляду по суті.
 
                        Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3055