Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.05.2016

У Слов’янську за збут наркотичних засобів судитимуть 25-річного поліцейського

Слідчим відділом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування стосовно поліцейського, який незаконно збував наркотичні засоби та надавав приміщення для їхнього вживання.
 
В ході досудового розслідування встановлено, що у березні-квітні 25-річний поліцейський Слов’янського відділення поліції Краматорського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області організував на території свого домоволодіння точку з продажу особливо небезпечного наркотичного засобу – канабісу. Зокрема, одному з покупців молодик продав понад 140 г «товару», виручивши за нього 2400 гривень.
 
Крім того, в господарчій будівлі за місцем мешкання наркоділка правоохоронцями було виявлено спеціальне приміщення для вживання наркотиків за допомогою саморобного пристрою.
 
Наразі чоловіка звільнено з правоохоронних органів. Він обвинувачується у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.307 (незаконне зберігання та збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та   ч.1 ст.317 (організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. 
 
На даний час обвинувальний акт прокуратурою Донецької області затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті.
 
Колишньому поліцейському загрожує до 10 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2870