Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.05.2016

Прокуратура Донецької області розслідує факти махінацій із землею посадовцями Держземагенства

Слідчий відділ прокуратури Донецької області здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України. 
 
Встановлено, що службові особи Мелекінської сільської ради та відділу Держземагенства в Мангуському районі Донецької області протягом 2010-2012 років, діючи за попередньою змовою, безпідставно виділили підставним особам 13 земельних ділянок рекреаційного призначення загальною площею понад 1га  в с. Білосарайська Коса Мангуського району Донецької області, основна частина площі яких, на момент їх виділення, знаходилася на водному дзеркалі Азовського моря.
 
Сьогодні, 26 травня, слідчими прокуратури Донецької області спільно із співробітниками Головного відділу у м. Маріуполі УСБУ в Донецькій області проведено обшуки за місцем роботи та проживання посадовців.
 
В ході обшуків вилучено велику кількість документів, а за місцем мешкання фігурантів - грошові кошти в розмірі 27,6 тисяч доларів США, 100 тисяч гривень, майже 12 тисяч євро, незареєстровану мисливську рушницю та банківські документи, що підтверджують наявність депозитних рахунків із наявними на них значними сумами грошових коштів.
 
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні наразі
триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2646