Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.05.2016

У Донецькій області викрито злочинну групу, яка займалась сутенерством

Під час досудового розслідування встановлено, що на території міст Дружківка та Краматорськ діє злочинна група, яка забезпечує діяльність по наданню сексуальних послуг з метою отримання прибутку.
 
До злочинної групи входили 24-річна жінка та 43-річний чоловік які мешкали у м. Краматорськ. Жінка з 2015 року підшукувала 3 дівчат для занять проституцією, налагодила зв’язки з таксистами, які привозили дівчат до саун та готелів міст Дружківка та Краматорськ а також домовилась з адміністраторами вказаних закладів.
Її партнер по бізнесу займався пошуками клієнтів. Послуги дівчат коштувала від 500-600 гривень за годину, з яких приблизно 300 гривень вони віддавали організаторам.
 
26 травня, прокуратурою Донецької області спільно з правоохоронцями, проведено обшуки з метою документування незаконної діяльності вказаних осіб.
 
У приміщеннях сауни, автомобілі якій належить організатору незаконного бізнесу, помешканнях фігурантів справи а також у приміщенні одного з готелів Дружківки, виявлено та вилучено документи, грошові кошти, зошити з записами, мобільні телефони та засоби контрацепції.
 
На теперішній час слідчі дії тривають, одного з організаторів незаконного бізнесу затримано у порядку ст. 208 КПК України. Кримінальне провадження відкрито за ч.2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2230