Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
02.06.2016

У Краматорську посадовій особі обласного центру медико-соціальних експертиз повідомлено про підозру в систематичному отриманні хабарів (ФОТО)

Голові МСЕК центру медико-соціальних експертиз Донецької області повідомлено про підозру в отриманні 20 тисяч гривень неправомірної вигоди, тобто у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
 
На даний час продовжуються слідчі дії щодо встановлення причетності посадової особи до скоєння аналогічних правопорушень. Жінку затримано у порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про обрання запобіжного заходу.
 
 
Досудове розслідування, яке здійснюється під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури, триває.
 
Нагадаємо, 31 травня голову комісії було викрито під час отримання від громадянина грошових коштів за оформлення групи інвалідності. Також слідчими органами встановлено, що жінка систематично отримувала від осіб хабарі у розмірі від 1 000 до 10 000 грн. за вирішення вказаного питання.
 
Голові МСЕК загрожує до десяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2921