Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2016

У Костянтинівці прокуратура контролює розслідування за фактом вбивства одного військовослужбовця та поранення іншого

Під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом вбивства та поранення військовослужбовців ЗСУ.
 
Встановлено, що у ніч на 4 червня в одному з будинків м. Костянтинівки Донецької області виникла сварка, під час якої 36-річний місцевий мешканець, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, кухонним ножем спричинив смертельне поранення 31-річному військовослужбовцю Збройних сил України, після чого накинувся на другого бійця та став наносити йому множинні удари ножем в різні частини тіла.
 
Після скоєння вказаних правопорушень зловмисник покинув місце злочину, а пораненого військовослужбовця було терміново госпіталізовано до міської лікарні.
 
Наразі правоохоронцями проводяться оперативно-розшукові дії щодо встановлення  місцезнаходження правопорушника, допитуються свідки та з’ясовуються усі обставини злочину. Вирішується питання про заочне оголошення чоловікові про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України, та обрання міри запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3636