Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.06.2016

На Донеччині за клопотанням прокуратури заарештовано співробітника підрозділу «Фантом», якого викрили на отриманні хабара (ФОТО)

Суд задовольнив клопотання прокуратури Донецької області та обрав для правоохоронця міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці із альтернативою внесення застави у розмірі 82 680 грн.
 
Нагадаємо, заступник начальника відділу оперативного управління Вінницької ОДПІ ГУ ДФС України у Вінницькій області, який входить до спецпідрозділу «Фантом» Державної фіскальної служби був затриманий 3 червня під час отримання хабара.
 
Під час обшуків у нього вилучили заздалегідь ідентифіковані грошові кошти у сумі 1500 грн та ще 5500 грн, які він, найімовірніше, також отримав від громадян у вигляді неправомірної вигоди за безперешкодне перетинання контрольного пункту «Новотроїцьке».
 
Правопорушник обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди).
 
Також слід зазначити, що під час обшуків за місцем дислокації загонів спецпідрозділу «Фантом» у смт Новотроїцькому виявлено грошові кошти у сумі 194 тис грн, 3100 доларів США, 50 євро, а також 17 гранат Ф-1.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3578