Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.06.2016

У Покровську прокуратурою виявлено порушення бюджетного законодавства під час проведення тендеру

Прокуратурою встановлено, що житлово-комунальним відділом Покровської міської ради навесні поточного року проведено процедуру відкритих торгів для закупівлі послуг прибирання території міста, вивезення сміття, догляду за зеленими насадженнями міста Покровськ протягом 2016 року. Вартість робіт складала майже 3 млн грн.
 
За результатами тендеру, переможцем визнано підприємця, який не має необхідної техніки для проведення вказаних робіт. Крім того, в документах, які надав переможець, вказано, що у нього працює 31 людина з відповідною освітою.  
 
Однак, на запити прокуратури до органів податкової служби та пенсійного фонду щодо наявності у переможця найманих працівників надійшли відповіді, що такі відсутні. На час подання пропозицій у нього рахувалась лише одна особа – дружина підприємця.
 
Слід зазначити, що програло торги Комунальне підприємство «Управління міського господарства» з ціновою пропозицією, вищою на  900 грн, яке виконувало такі роботи в минулі роки і мало все необхідне для цього обладнання. 
 
За вказаним фактом прокуратурою області внесені дані до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 366 КК України (службове підроблення).
 
 Наразі досудове розслідування триває. 
 
                        Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2559