Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
22.06.2016

На Донеччині викрито злочинну схему з підробки лікарських засобів (ФОТО)

Під час виконання спільних заходів прокуратурою Донецької області та Управлінням Служби безпеки України в Донецькій області припинена незаконна діяльність з виготовлення та реалізації контрафактної продукції, а саме: лікарських засобів для тварин, харчових біодобавок з підробленими товарними знаками.
 
Зазначена діяльність здійснювалася за сприянням службових осіб правоохоронних та контролюючих органів.
 
У Маріуполі в ході проведення ряду обшуків в складських та виробничих приміщеннях, а також за адресами проживання фігурантів знайдено та вилучено декілька десятків тон контрафактної продукції, більше десяти одиниць технічного обладнання, в тому числі промислового, для виготовлення вказаної продукції та підробки товарних знаків, печаток та штампів вітчизняного та закордонного виробництва.
Окрім цього, вилучено грошові кошти, здобуті в результаті зазначеної протиправної діяльності в сумі близько півмільйона гривень.
 
На теперішній час проводяться невідкладні слідчі дії.
 
Досудове розслідування за ч.3 ст. 368 (отримання неправомірної вигоди) та ч.3 ст. 229 (незаконне використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару)  КК України, яке проводиться слідчим відділом прокуратури Донецької області, триває.
           
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2543