Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
30.06.2016

У Краматорську чоловікові, який зірвав міжнародну зустріч, призначено міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту

Встановлено, що 2 червня 49-річний мешканець міста Краматорська з групою кількох осіб увірвався до приміщення Краматорської міської ради, де проходила зустріч виконавчого комітету на чолі з Краматорським міським головою з представниками Українського кризового медіа-центру та заступником посла Королівства Бельгія в Україні.
 
Ігноруючи загальновизнані в суспільстві правила поведінки і діючи з особливою зухвалістю, чоловік із застосуванням відеокамери почав вигукувати необґрунтовані претензії до представників місцевої влади, інших присутніх, у тому числі – до заступника посла Королівства Бельгія в Україні.  
 
В результаті вказаного грубого порушення громадського порядку офіційний захід міжнародного значення було зірвано.
 
Крім того, в ході досудового розслідування, яке проводиться під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури,  встановлено причетність вказаної особи до скоєння низки аналогічних правопорушень в інших державних закладах і установах міста.
 
За вказаними фактами розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 (хуліганство, вчинене групою осіб) КК України.
 
На даний час чоловікові повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та за клопотанням Краматорської місцевої прокуратури судом обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
 
Досудове розслідування триває.
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2436