Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
05.07.2016

На Донеччині на отримані хабара у сумі 1 000 доларів США викрито прокурора та поліцейського (ФОТО)

Перший слідчий відділ Слідчого управління прокуратури Донецької області розслідує кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди) за фактом вимагання хабара співробітниками правоохоронних органів Донецької області.
 
До Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю Служби безпеки України звернувся місцевий мешканець з інформацією про те, що від нього співробітники правоохоронних органів вимагають хабара у сумі 2500 доларів США.  
 
За вказану суму правоохоронці обіцяли повернути чоловікові вилучене під час обшуків майно та закрити розпочате проти нього кримінальне провадження. Після переговорів остаточна сума хабара склала 1000 доларів США.
 
Сьогодні, 5 липня слідчими першого слідчого відділу Слідчого управління прокуратури Донецької області спільно зі співробітниками об’єднаного штабу СБУ в районі проведення АТО на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США викрито прокурора Артемівської місцевої прокуратури та старшого слідчого СВ Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області.
 
Наразі вони затримані. Вирішується питання про оголошення їм про підозру у скоєнні вказаного кримінального правопорушення а також обрання запобіжного заходу.
 
Досудове розслідування триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3126