Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2016

За клопотанням прокуратури Донецької області заарештовано співробітника прокуратури та поліцейського, яких викрили на отримання хабара (ФОТО)

За отримання неправомірної вигоди прокурору Артемівської місцевої прокуратури та старшому слідчому СВ Бахмутського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Донецькій області обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою строком на два місяці з альтернативою внесення застави у сумі 27 500 тис грн для кожного.
 
Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди), яке проводить перший слідчий відділ Cлідчого управління прокуратури Донецької області триває.
 
Нагадаємо, 5 липня прокурора та поліцейського затримали під час отримання неправомірної вигоди у розмірі 1000 доларів США. Правоохоронці обіцяли повернути чоловікові вилучене під час обшуків майно та закрити розпочате проти нього кримінальне провадження. Проте він звернувся до правоохоронних органів та хабарників було викрито.
 
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3129