Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
08.07.2016

У Краматорську за клопотанням прокуратури відсторонено від посади голову МСЕК, яку викрили на отриманні неправомірної вигоди

За клопотанням слідчого, погодженого з прокурором Краматорської місцевої прокуратури, 46-річній голові медико-соціальної експертної комісії обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.
 
Крім того, за клопотанням сторони обвинувачення, підозрювану у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище), відсторонено від посади голови МСЕК.
 
Досудове розслідування триває.
 
Нагадаємо, що 46-річну голову медико-соціальної експертної комісії Центру медико-соціальних експертиз Донецької області затримано за підозрою у систематичному отримуванні від осіб неправомірної вигоди за встановлення груп інвалідності. 31 травня Краматорською місцевою прокуратурою спільно з Управлінням захисту економіки Національної поліції України та штабом СБУ в зоні проведення АТО вказану посадову особу викрито на чергових хабарах.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3060