Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
13.07.2016

Перший заступник Генерального прокурора України представив нового прокурора Донецької області

У середу, 13 липня, перший заступник Генерального прокурора України Дмитро Сторожук представив колективу прокуратури Донецької області нового керівника –Євгена Бондаренка.
 
На заході були присутні міський голова Маріуполя,  представники правоохоронних органів області та керівники місцевих прокуратур.
 
У своєму вступному слові Дмитро Сторожук наголосив що не зважаючи на особливий стан в Донецькій області необхідно відновити довіру суспільства до діяльності органів прокуратури.
 
Перший заступник Генерального прокурора України підкреслив: «Перед новим очільником прокуратури Донецької області стоїть завдання побороти проблемні питання регіону, а на сьогоднішній день такою проблемою є контрабанда».
 
Також було відзначено, що прокуратура захищатиме бізнес від незаконних посягань та слідкуватиме аби підприємці працювали чесно та сприяли економічному зростанню регіону.
 
 
У свою чергу прокурор Донецької області Євген Бондаренко подякував керівництву Генеральної прокуратури за проявлену довіру та запевнив присутніх, що повністю розуміє весь рівень відповідальності, покладений на нього і керівництвом, і суспільством у цілому. Також новопризначений керівник обласної прокуратури сказав про необхідність ретельної перевірки використання бюджетних коштів у регіоні, тісну співпрацю з правоохоронними оргнами та органами місцевого самоврядування.  

Довідково:
Євген Бондаренко народився у 1981 році у місті Київ, у 2003 році закінчив Національну академію внутрішніх справ. До прокуратури працював в органах внутрішніх справ. Потім займав посаду начальника відділу Генеральної прокуратури України. З липня 2015 року очолював прокуратуру Київської області. Наказом Генерального прокурора України від 6 липня 2016 року призначений на посаду прокурора Донецької області.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3606