Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
15.07.2016

За клопотанням прокуратури Донецької області арештовано поліцейського, якого затримали під час отримання 8 000 гривень

Суд підтримав клопотання прокуратури Донецької області та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці заступнику командира першого взводу Бахмутського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області, якого 14 липня затримано під час отримання неправомірної вигоди у сумі 8 000 гривень з можливістю внесення застави у розмірі 55 000 гривень.
 
Досудове розслідування, яке здійснює Слідче управління прокуратури Донецької області, триває.
 
Нагадаємо, директор одного з автотранспортних підприємств міста Бахмут звернувся до правоохоронних органів із заявою про те, що співробітник поліції вимагає в нього 8 000 гривень. За вказану суму правоохоронець обіцяв не перешкоджати діяльності підприємства, а саме не накладати штрафи на водіїв мікроавтобусів.
 
14 липня слідчими Слідчого управління прокуратури Донецької області спільно зі співробітниками об’єднаного штабу Центрального управління СБУ в районі проведення АТО а також з УВБ в Донецькій області ДВБ МВС України на отриманні неправомірної вигоди у розмірі 4000 гривень викрито заступника командира першого взводу Бахмутського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області.
 
Дії заарештованого кваліфіковано за ч.3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди) а також обрання запобіжного заходу.
 
                                                                                  Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2925