Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.07.2016

За скоєння розбійного нападу чоловіків засуджено до 9 та 7 років позбавлення волі

27-річного та 29-річного чоловіків засудили до 9 та 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна за скоєння розбійного нападу.
 
У квітні 2015 року раніше судимий мешканець Костянтинівського району проник до чужого домоволодіння та викрав речі на загальну суму понад 12 тис грн.
 
Пізніше, під час вживання спиртних напоїв, він умовив свого приятеля на пограбування чоловіка, з яким у нього були неприязні відносини.  Зловмисники одяглись у камуфляжну форму, щоб вчинити даний злочин під виглядом військовослужбовців Збройних Сил України, та вирушили до будинку обраної ними жертви.
 
 Погрожуючи дерев’яними палками власнику будинку, його дружині та сину, вони заволоділи грошовими коштами та завдали декількох ударів у різні частині тіла господарю помешкання. Після цього зникли з місця скоєння злочину.
 
Дії чоловіків кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 (розбій), ч. 3 ст.185 (крадіжка) КК України.
 
Суд першої інстанції призначив їм покарання у вигляді 8 та 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Прокуратура Донецької області не погодилась із вказаним рішенням та внесла апеляційну скаргу, розглянувши яку, суд  призначив правопорушникам нове покарання у вигляді позбавлення волі строком на 9 та 7 років з конфіскацією майна.
 
 
                                                                               Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2582