Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
23.07.2016

Прокуратура вимагає взяти під варту сільського голову який підозрюється в отриманні хабара у сумі 3 000 доларів США

Прокуратура Донецької області оскаржуватиме ухвалу суду щодо обрання запобіжного заходу сільському голові однієї з селищних рад Бахмутського району, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
 
Посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення, прокуратура звернулася з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
Втім, суд відмовив в задоволенні клопотання та обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Прокуратура, не погоджуючись з цим рішенням суду,прокуратура оскаржуватиме його в Апеляційному суді Донецької області
 
Спільника сільського голови, колишнього юриста-землевпорядника тієї ж сільської ради, заарештовано строком на два місяці з можливістю вийти під заставу у сумі 29 тис грн.
 
Нагадаємо, посадовця та його спільника було затримано під час отримання неправомірної вигоди у сумі 3 000 доларів США та 1 000 доларів США відповідно. Гроші вимагали за сприяння у вирішенні питання щодо виділення та відведення земельної ділянки.
 
  
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2445