Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.07.2016

У Торецьку мати, яка до смерті забила 2-річну дитину, засуджено до 8 років за ґратами

Дзержинським міським судом оголошено вирок жінці, яка спричинила смертельні травми власній 2-річній дитині.
 
В ході судових слухань встановлено, що 7 лютого поточного року 32-річна мешканка м. Торецька Донецької області, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння і намагаючись заспокоїти свою 2-річну доньку, завдала їй кілька ударів по голові та іншим важливим частинам тіла руками та хлопавкою для вибивання килимів.
 
В результаті нелюдського поводження матері з рідною дитиною, дівчинка отримала черепно-мозкову травму, закритий перелом кісток носа, множинні забиття кінцівок, мозкову кому 3-го ступеню, та попри зусилля лікарів, 12 лютого померла в міській лікарні.
 
Під час суду горе-мати, в якої лишилось ще двоє неповнолітніх дітей - 4 та 15 років, не визнала своєї провини в жорстокому побитті наймолодшої дитини. Проте, державним обвинуваченням, яке підтримувала Костянтинівська місцева прокуратура, було наведено достатньо доказів того, що саме матір винна в загибелі доньки.
 
Суд підтримав позицію обвинувачення, визнав жінку винною у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 (тяжкі тілесні ушкодження) КК України та призначив покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.
 
                                            Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури

кількість переглядів: 2428