Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.08.2016

За принципової позиції прокуратури Донецької області заарештовано сільського голову, який підозрюється в отриманні хабара у сумі 3 000 доларів США

Прокуратура Донецької області оскаржила ухвалу суду щодо обрання запобіжного заходу сільському голові однієї з селищних рад Бахмутського району, який підозрюється у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) КК України.
 
Апеляційний суд Донецької області підтримав скаргу прокуратури Донецької області на рішення суду першої інстанції, яким посадовцю було обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту, та, погодившись із позицією прокурора, заарештував сільського голову строком на 60 днів.
 
Нагадаємо, 20 липня посадовця та його спільника - колишнього юриста-землевпорядника тієї ж сільської ради було затримано під час отримання неправомірної вигоди у сумі 3 000 доларів США та 1 000 доларів США відповідно.
Гроші вони вимагали за сприяння у вирішенні питання щодо виділення та відведення земельної ділянки. Посадовцю та його спільнику повідомлено про підозру у вчиненні вказаного кримінального правопорушення.
           
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2815