Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.08.2016

У Слов’янську 9-місячний малюк у тяжкому стані опинився у лікарні з тілесними ушкодженнями. Прокуратура контролює хід розслідування

17 серпня батько привіз до Слов’янської міської лікарні 9-місячного малюка з синцями на голові та обличчі. За результатами медичного огляду у хлопчика діагностували набряк головного мозку, судорожний синдром та крововилив. У тяжкому стані дитину помістили до реанімації.
 
Лікарі повідомили про маленького пацієнта правоохоронцям. Працівники поліції встановили, що хлопчик проживає разом з батьками в одному з сіл Слов’янського району. За показами матері, 15 серпня вона хотіла переповити свого сина і поклала його на стіл, однак відволіклась, а потім  побачила, як її син впав на підлогу. За словами жінки, вона одразу ж його підняла, втім вже наступного дня у малюка почалися спазми та він почав погано їсти.  Вже 17 серпня хлопчик перестав реагувати на оточуючих і вона з чоловіком викликала швидку.
 
Відомості за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України.
 
Наразі призначено ряд експертиз.
 
Досудове розслідування під процесуальним керівництвом Слов’янської місцевої прокуратури триває.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2966