Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
26.08.2016

Посадовій особі Головного управління Держпраці в Донецькій області повідомлено про підозру у привласненні майже 700 тис грн

Встановлено, що 45-річна  жінка, перебуваючи на посаді головного бухгалтера Головного управління Держпраці в Донецькій області, вносила до  офіційних документів про нарахування заробітної плати неправдиві  відомості.
 
Попередньо домовившись з п'ятьма особами, посадовець нараховувала їм заробітну плату, хоча останні фактично не працювали. В подальшому, нараховану зарплату жінка знімала з карток та залишала собі. Таким чином, посадовець, спільно з 5 особами, заволоділа бюджетними грошовими коштами на суму майже 700 тис грн.
 
Крім того, бухгалтер вимагала і отримала у начальника одного з управлінь гроші за збільшення відсотку премій його підлеглим під час нарахування заробітної плати.
 
На теперішній час, посадовій особі повідомлено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою), ч.1,2 ст. 366 (службове підроблення) КК України.
 
Досудове розслідування під процесуальним керівництвом Красноармійської місцевої прокуратури триває.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 3028