Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
27.09.2016

У Краматорську повідомлено про підозру чоловікові, який заподіяв тілесних ушкоджень співробітнику поліції

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури проводиться досудове розслідування за фактом отримання тілесних ушкоджень працівником правоохоронного органу.
 
Встановлено, що у ніч на 1 вересня поточного року один із екіпажів  Управління патрульної поліції в містах Краматорськ та Слов’янськ ДПП Національної поліції України  прибув на виклик мешканки міста Краматорська з приводу крадіжки у неї грошових коштів.
 
Під час з’ясування обставин вказаної події між поліцейськими та 30-річним чоловіком жінки, що знаходився в квартирі у стані алкогольного сп’яніння, стався конфлікт, в ході якого чоловік став виражатися на адресу правоохоронців нецензурною лайкою та умисно наніс одному з них удар коліном та кілька ударів руками по голові.
 
За висновками судово-медичної експертизи, патрульний зазнав тілесних ушкоджень у вигляді відкритого перелому кісток носа зі зміщенням і множинних синців.
 
Наразі правопорушнику повідомлено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків). Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури
 

кількість переглядів: 2800