Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
18.10.2016

На Донеччини водія, з вини якого у ДТП загинула жінка, а ще двоє пасажирів отримали травми , засуджено до 5 років за ґратами

Слідчими встановлено, що 12 червня 2014 року 27-річний мешканець міста Дружківки у стані алкогольного сп’яніння керував належним йому автомобілем «Skoda Octavia А5». Прямуючи по автодорозі в районі села Артемівка Костянтинівського району, водій, в порушення Правил дорожнього руху, перевищив встановлену швидкість та не впорався з керуванням на заокругленні дороги, внаслідок чого автомобіль врізався у дерево.  
 
В результаті злочинної самовпевненості нетверезого чоловіка, двох його пасажирок 19 та 29 років було травмовано, а ще одна - 33-річна жінка загинула на місці ДТП. 
 
 Намагаючись уникнути відповідальності за скоєний злочин, чоловік почав переховуватися від правоохоронних органів, але через деякий час його затримали.
 
Суд, підтримавши позицію державного обвинувачення, яке підтримувала прокуратура Донецької області, визнав водія винним у скоєнні злочину, передбаченому ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого).
 
За скоєння смертельної аварії чоловіка засуджено до 5 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2575