Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
19.10.2016

За зберігання наркотиків мешканця Дружківки засуджено до 5 років позбавлення волі

Апеляційний суд Донецької області підтримав апеляційну скаргу прокуратури Донецької області та скасував вирок Дружківського міського суду, яким чоловіку за зберігання наркотиків було призначено умовне покарання.
 
Встановлено, що у вересні 2015 року 45-річний чоловік, знаходячись на території тваринницької ферми, розташованої у Костянтинівському районі Донеччини, побачив кущі дикоростучої коноплі. Свідомо знаючи, що операції з особливо небезпечними наркотичними засобами є незаконними, він зірвав кущі коноплі, помістив їх до двох пакунків та забрав із собою. В подальшому чоловік привіз коноплю додому, просушив її, перетер та почав зберігати вдома для власного вживання. Наркотичний засіб було виявлено та вилучено співробітниками поліції.
 
Дії чоловіка кваліфіковано за ч.3 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) КК України.
 
За принципової позиції прокуратури Донецької області, чоловіку винесено новий вирок, його визнано винним у вчиненні інкримінованого кримінального правопорушення та засуджено до 5 років позбавлення волі.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2606