Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
03.11.2016

Прокуратура відстояла в апеляційній інстанції продовження арешту меру Торецька, який підозрюється у сепаратизмі

У четвер, 3 листопада Апеляційний суд Донецької області залишив без змін рішення суду першої інстанції про продовження арешту мера міста Торецька Володимира Слєпцова до 17 листопада 2016 року.
 
Нагадаємо, міському голові інкримінується вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.258-3 (участь у терористичній групі чи терористичній організації) та ч.2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність та недоторканість України) КК України.
 
За даними слідства, яке проводять слідчі СБУ в Донецькій області під процесуальним керівництвом прокуратури Донеччини, Володимир Слєпцов пов'язаний з організацією та проведенням на території м. Торецька незаконного референдуму щодо оголошення державної самостійності терористичної організації «ДНР». 
 
Після оголошення Слєпцову особисто прокурором Донецької області Євгеном Бондаренком підозри у скоєнні вказаних злочинів, суд обрав йому міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
13 жовтня за клопотанням прокуратури Донецької області Краматорський міський суд продовжив Слєпцову тримання під вартою строком на 30 діб. Проте, сторона захисту підозрюваного подала на це рішення апеляційну скаргу, яку суд не задовольнив.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 3537