Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
04.11.2016

У Костянтинівці затримано чоловіка, який після вбивства намагався розчленити труп свого приятеля (ДОДАНО ФОТО)

Під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство вчинене з особливою жорстокістю) КК України.
 
Встановлено, що у ніч з 3 на 4 жовтня під час розпивання спиртних напоїв між двома мешканцями міста Костянтинівки сталася сварка. За попередніми даними слідства, гість став висловлювати образи на адресу 27-річного господаря квартири, а той, маючи за плечима судимість, у відповідь відразу схопився за ножа.
 
В результаті зухвалого нападу 35-річний потерпілий отримав до 25 ножових поранень в область шиї та тулубу, від яких помер на місці.
 
Намагаючись сховати сліди вбивства, зловмисник став ножем розчленовувати труп, але, не завершивши справу, вирішив розповісти про скоєне сусідові. Поки той викликав швидку допомогу, зловмисник втік, проте його місцезнаходження практично відразу встановили. На місці злочину правоохоронцями виявлено та вилучено 5 ножів.
 
Наразі чоловіка затримано у порядку ст. 208 КПК України. Проводяться невідкладні слідчі дії, призначаються відповідні судові експертизи та вирішується питання про арешт зловмисника.
 
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури 

кількість переглядів: 2697