Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
10.11.2016

У Маріуполі викрито підпільний цех з виготовлення контрафактного алкоголю (ФОТО)

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області розслідується кримінальне провадження за ч. 3 ст. 204 КК України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).
 
 
9 листопада, в рамках проведення досудового розслідування, прокуратурою Донецької області спільно зі слідчим управлінням фінансових розслідувань Маріупольської ОДПІ Головного управління ДФС України в Донецькій області та оперативним управлінням Маріупольської ОДПІ Головного управління ДФС у Донецькій області проведено санкціоновані обшуки об’єктів роздрібної торгівлі у селищі Каменськ Кальміуського району міста Маріуполя та за місцем мешкання особи, яка безпосередньо займалася виготовленням вказаної продукції.
 

За результатами обшуків виявлено та вилучено з незаконного обігу 365 літрів алкогольних напоїв різних марок на суму більше 28 тис грн, а також більш ніж 2700 пачок тютюнових виробів на суму більше 50 тис грн.
 
Досудове розслідування триває, проводяться усі необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення усіх осіб, які незаконно виготовили алкогольну продукцію та збували її через торгівельні об’єкти області.   
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 2933