Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
16.11.2016

Прокуратура Донецької області спільно з Управлінням СБУ в Донецькій області на одержанні 150 тис грн хабара викрили заступника мера Слов’янська (ФОТО)

Установлено, що заступник голови Слов’янської міської ради вимагав та отримав від приватного підприємця неправомірну вигоду у сумі 150 тис грн. За таку суму посадовець обіцяв чоловікові перемогу в конкурсі з приводу придбання у власність будівлі колишнього дитячого садку для проведення господарської діяльності.
 
На пропозицію підприємець вимушено погодився, а в подальшому звернувся із відповідною заявою до СБ України в Донецькій області.
 
 
15 листопада під час одержання неправомірної вигоди у сумі 150 тис грн заступника голови Слов’янської міської ради викрито та в порядку ст. 208 КПК України затримано.
 
Під час проведення обшуку в кабінеті затриманого вилучено предмет неправомірної вигоди.
 
Досудове розслідування, яке проводить слідче управління прокуратури Донецької області триває, вирішується питання про повідомлення посадовцю про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України (отримання неправомірної вигоди) та обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
 
 
Наразі правоохоронці перевіряють причетність до вказаного правопорушення інших посадових осіб Слов’янської міської ради.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області
 

кількість переглядів: 3256