Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
24.11.2016

Водій, що спричинив смертельну ДТП, внаслідок якої загинуло дві особи, опинився на лаві підсудних

Під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області завершено досудове розслідування по кримінальному провадженню, розпочатому за ч.3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами що спричинило загибель кількох осіб) КК України.
 
Як встановлено в ході досудового розслідування, трагічна автопригода трапилася 26 вересня поточного року в місті Покровську. 22-річний мешканець Мирнограда, керуючи автомобілем «ВАЗ-2107», здійснюючи рух по другорядній дорозі та під'їжджаючи до нерегульованого перехрестя, виїхав на проїжджу частину головної дороги  та  не поступився автомобілю «Toyota Highlander», внаслідок чого скоїв з ним зіткнення.
 
У результаті дорожньо-транспортної пригоди пасажир «ВАЗ-2107» помер на місці, другий пасажир вказаного автомобіля від отриманих тілесних ушкоджень помер у лікарні.
 
На теперішній час прокуратура затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт відносно водія для розгляду по суті. Чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі.
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 2926