Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
29.11.2016

За викрадення лічильників тепла мешканцю Краматорська загрожує до 6 років за ґратами

Під процесуальним керівництвом Краматорської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно злочинної діяльності місцевого мешканця, який обвинувачується у скоєнні низки крадіжок теплових лічильників. 
 
Установлено, що у період з 22 вересня по 25 жовтня поточного року 42-річний мешканець міста Краматорська з корисливих мотивів та за допомогою слюсарних інструментів незаконно проникав до підвалів багатоповерхових будинків, звідки демонтував прилади обліку теплової енергії.
 
За вказаний період часу зловмисник позбавив будинки 22 теплових лічильників, завдавши Краматорській міській раді та комунальному підприємству «Міст», які є власниками викраденого майна, матеріальну шкоду у сумі  близько 270 тис грн.
 
Злочинну діяльність чоловіка було припинено правоохоронцями та за клопотанням прокуратури обрано судом запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
 
Наразі обвинувальний акт за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 (крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення) КК України, прокуратурою затверджено та спрямовано до суду.
 
За скоєння вказаного злочину правопорушнику загрожує до 6 років позбавлення волі.
 
Прес-служба Краматорської місцевої прокуратури
 

кількість переглядів: 2840