Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
06.12.2016

Чергового бойовика, який добровільно вийшов з лав терористів, за клопотанням прокуратури звільнено від кримінальної відповідальності

За клопотанням Красноармійської місцевої прокуратури суд звільнив від покарання колишнього бойовика терористичної організації «ДНР».
 
Встановлено, що мешканець Краматорська 1982 року народження, у травні 2014 року добровільно вступив до підрозділу  «Великого війська Донського», який підпорядковувався так званому «Міністерству оборони терористичної організації «ДНР». Чоловіка забезпечили військовою формою, бойовою зброєю  та призначили на посаду кулеметника, але участь у бойових діях він так і не взяв.
 
Вже у лютому 2015 року чоловік розчарувався в ідеях «руського миру» та добровільно вийшов з лав бойовиків, після чого звернувся до правоохоронних органів та побажав скористатися програмою СБУ «На тебе чекають вдома».
 
Враховуючи позицію державного обвинувачення, а також те, що чоловік співпрацював зі слідством та сприяв розкриттю злочину, Красноармійський міськрайонний суд відповідно до ч.6 ст.260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) КК України, звільнив його від кримінальної відповідальності.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3221