Контраст contrast
Шрифт Очистити
Сховати налаштування
 
20.12.2016

Суд апеляційної інстанції підтримав вимоги прокуратури Донецької області та скасував незаконний тендер на суму майже 3 млн грн

Завдяки принциповій позиції прокуратури Донецької області, суд апеляційної інстанції залишив в силі рішення Господарського суду Донецької області, яким анульовано тендер на суму майже 3 млн гривень щодо закупівлі кам’яного вугілля.
 
Нагадаємо, прокуратурою області встановлено суттєві порушення діючого бюджетного законодавства та процедури проведення конкурсних торгів під час тендерних торгів, які проводив відділ освіти Селидівської міської ради щодо закупівлі за державні кошти вугілля.
 
Враховуючи встановлені порушення, у квітні 2016 року заступник прокурора Донецької області звернувся до Господарського суду Донецької області в інтересах держави в особі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України до відділу освіти Селидівської міської ради та товариства з обмеженою відповідальністю з позовною заявою.
 
Рішенням Господарського суду Донецької області позовну заяву прокурора задоволено у повному обсязі, рішення комітету конкурсних торгів скасовано, а договір про закупівлю товарів за державні кошти на суму майже 3 млн розірвано.
 
 
Прес-служба прокуратури Донецької області

кількість переглядів: 3161